Keyboard and Mouse

Karriere i Morefish

Interessert i å bryne deg på nye utfordringer i et rådgivningsselskap i stadig utvikling? 

_DSC0815.jpg

Ledige stillinger:

Om Morefish

Morefish er et rådgivningsselskap med hovedkontor på Blåbasen i Trondheim. Vi har siden oppstart i 2014 tilbudt tjenester mot et bærekraftig havbruk, med hovedvekt på landbaserte oppdrettsanlegg.

Vår visjon er å utvikle fremtidens akvakultur, gjennom tverrfaglig fokus på teknologisk og biologisk forståelse. Våre hovedaktiviteter i dag er innen prosjektering og oppfølging av landbaserte oppdrettsanlegg, og vi er stolt over å ha utviklet vår egen kursserie for opplæring og drift av RAS-anlegg.

 

Vi opplever stor pågang på oppdragsfronten, og har behov for flere nyansatte innenfor følgende fagområder:

Ekspert RAS/Biologi/Vannkvalitet

  • For å styrke våre team på landbaserte anlegg søker vi etter eksperter på RAS med god forståelse for sammenhengen mellom drift av RAS anlegg, biologisk produksjon og kontroll av vannkvalitet. Vi søker deg som har den forståelsen, og som kan hjelpe/bistå når våre kunder har utfordringer som skal løses

 

Tekniske prosjektledere på landbaserte oppdrettsanlegg

  • Morefish bistår oppdrettsselskaper i prosjekteringsfasen av landbasert oppdrettsanlegg. Vi søker etter personer som kan være med å bidra med å utarbeide anleggsdesign og spesifikasjoner, følge opp leverandører og entreprenører, samt følge opp prosessen fra planlegging til ferdigstilling av anlegg. Dette krever teknisk kompetanse, prosjektledererfaring og forståelse for biologi og praktisk drift av anlegg. 

 

Veterinær

  • Morefish ønsker å styrke vår satsning på bedre fiskevelferd, og med en engasjert Veterinær på laget kan vi tilby kundene våre mer helhetlig oppfølging av biologiske utfordringer på oppdrettsanlegg. Du må ha erfaring med å jobbe på akvakulturanlegg, og være brennende interessert for å bedre fiskehelse og fiskevelferd. 

 

For mer informasjon kontakt daglig leder Marita Spigseth på tlf 95827909, eller pr epost marita@morefish.no.

Søknad med CV sendes til post@morefish.no, og behandles fortløpende.